Testimonials

In 2009 was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Onder begeleiding van Floris, die toen bij het UWV werkte, ben ik overgestapt van een ICT-baan naar mijn passie: een beleidsfunctie Kunst en Cultuur. Floris leverde de testresultaten waaruit mijn kansen bleken, maar ook inzicht in mijn sterke en zwakke punten en hij gaf me het zelfvertrouwen om naar deze functie te solliciteren. Het was meteen raak en ik ben Floris inmiddels 7 jaar heel dankbaar. Hij heeft met zijn inzet een wezenlijke bijdrage geleverd aan mijn dagelijkse werkplezier.

Inmiddels dreig ik mezelf te verliezen in heel veel overuren omdat ik alles wat voorbij komt oppak. Daarnaast ben ik druk met mantelzorgtaken.  De weken vliegen voorbij en afspraken en taken worden voortdurend vooruit geschoven in mijn elektronische agenda.  Deadlines voelen inmiddels als een strop om mijn nek. Soms vliegt het me allemaal aan en ik kom niet meer toe aan mezelf.

Advies van de huisarts: doe het rustiger aan, je bent geen 30 meer.

Tijd voor een nieuw project met Floris. De uitdaging: beter voor mezelf zorgen!!!  Inmiddels heb ik ongeveer 7 sessies met Floris meegemaakt. De intensieve gesprekken vooraf geven inzicht en de behandeling is zeer ontspannend. Ik weet niet wat er precies met me gebeurt, maar ik merk dat ik beter kan relativeren en opvallend: telkens weer opmerkingen uit mijn omgeving dat ik er goed uit zie.

Inmiddels heb ik een eerste gesprek gehad met mijn werkgever om te onderzoeken of het mogelijk is om iets minder te gaan werken. Dit was een half jaar geleden voor mij nog onbespreekbaar.

Maar goed, we zijn er nog niet. Er zijn ook perioden met een terugval. Gelukkig staat de volgende afspraak met Floris alweer in mijn agenda. En, uhhhh…., doorschuiven??? Forget it!!!

April 2016,
R.A.