Over mij

Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat het leven, mijn leven er toe doet. Dat de keuzes die ik maak invloed hebben. En als dit voor mij geldt, dat dit voor iedereen – waar ook ter wereld – hetzelfde is. Vanuit dat gevoel ben ik op zoek gegaan naar mezelf. Waarbij ik altijd heb geweten dat ‘het’ binnenin mij zat. Waarbij ik me jarenlang heb afgevraagd hoe ik met ‘het’ in contact kom. Door de jaren heen ben ik – veelal op advies van anderen – andere keuzes gaan maken. Voorbeelden hiervan zijn o.a. een ander dieet, een ander slaap- en waakritme, leren stilstaan en uiten van wat ik voel. In 2008 ben ik in contact gekomen met Universal Medicine. Door de inspirerende boeken, audio, workshops, retraites en sessies ben ik op een veel dieper niveau in contact gekomen met de ware Floris. Waarbij ik er iedere dag een beetje meer achter kom dat die eigenlijk nooit weg is geweest. Alleen heb ik er in het verleden voor gekozen om minder naar mezelf te luisteren. Door de jaren heen maak ik meer en meer de keuzes die horen bij de ware Floris. De ware Floris maakt keuzes die hij voelt in plaats van bedenkt.

Het is mijn passie om met alles wat ik in me heb, bij te dragen aan een wereld waarbij we leven en werken vanuit de grootsheid van wie we zijn.

Met alles wat ik in me heb draag ik graag bij om mensen opnieuw in contact te laten komen met zichzelf en / of anderen. Om ze te laten ervaren dat ze kunnen vertrouwen op zichzelf. Waarbij het niet uitmaakt wat je wilt bespreken, los wilt laten of wilt leren over en bij jezelf. Uiteindelijk zijn we allemaal gelijk. Jij bent mijn spiegel en ik de jouwe. Daarbij – is mijn eigen ervaring – hebben we elkaar nodig.