Introductieworkshop Harmonieus Communiceren

De introductieworkshop Harmonieus Communiceren geeft veel inzicht over wie we zijn en welke factoren de verbinding met onszelf beïnvloeden. Waarbij duidelijk wordt dat de verbinding met onszelf de basis is voor het Harmonieus Communiceren met mensen om ons heen. We staan uitgebreid stil bij hoe belangrijk het is om te luisteren naar wat we voelen. Ieder moment van de dag. De dag biedt je naast inzicht ook veel praktische tools om op een meer harmonieuze manier te communiceren.

De dag is opgebouwd in twee blokken van twee-en-half uur en een pauze van een uur. Afwisselend wisselt uitleg, vragen stellen en actief aan de slag gaan zich af. Dit doen we gedeeltelijk met de hele groep en gedeeltelijk in 2-tallen en subgroepen. We ontdekken hoe het bij onszelf zit en hebben de mogelijkheid om het contact met onszelf en anderen te verdiepen. Deze dag bied je de mogelijkheid om een dag in een ontspannen en veilige sfeer jezelf en anderen beter te leren kennen en te begrijpen.

Neem voor meer informatie, het maken van een afspraak en / of het boeken van een dagworkshop Harmonieus Communiceren contact op.